Miruna

“Imi ofera multa flexibilitate si pot sa-mi organizez sesiunile de antrenament in functie de programul meu si de disponibilitatea timpului meu in fiecare zi”

Silvia

“Clasele D’ Point Studio Online au reprezentat pentru mine un colac de salvare, deoarece exista zile in care programul nu-mi permite sa ajung la sala, exista zile in care-mi doresc un anumit tip de antrenament pe care e imposibil sa nu-l regasesc in gama variata D’ Point Studio Online”

Otilia

“Imi place ca filmarile sunt de calitate, imi place ca explicatiile sunt bune si asta este de folos pentru a intelege si a ma mentine motivata. A trecut ceva timp si fac sport de acasa si este in mod constant.”

Mihaela

“Ce sentiment am la terminarea unei sedinte? De echilibru fizic si psihic, de calm, fericire si nu in ultimul rand, de ordine. Ma declar abonat pe viata!”

Alexandru

“Am descoperit eficienta vindecatoare a flow-ului de Yoga si transformarea mi se pare incredibila. Ma simt de parca nu as mai lucra de la birou.”

Dana

”Mie mi se potriveste foarte bine varianta de sport online, pentru ca in felul asta am reusit sa ma adaptez noilor realitati si am avut rezultate foarte bune. Si vreau sa va zic ca este posibil, trebuie doar sa vreti.”

Simona

“Un sprijin de nadejde au fost aceste clase online. Fiecare persoana interesata poate gasi o clasa care ii este utila, o metoda buna de a mentine corpul nostru in miscare.”

Alina

“Tocmai am terminat antrenamentul de 15 minute de Strength Circuit si am reusit sa fac asta cu un copil prin preajma si cu unul dormind. 15 minute chiar e un timp pe care eu mi-l permit.”

Radu

“Cele mai faine clase online”

Ina

“Practic clasele online de yoga si pilates de doua luni. Sunt super incantata. M-au ajutat foarte mult fizic si psihic.”

>

Lucia

“Clasele D’ Point sunt create de profesionisti, asa ca, daca le faci sti sigur ca le faci corect, sunt variante, asa ca bifezi orice grupa musculara si orice stil de fitness pe care-ti place sa-l practici.”

Ada

“Apreciez faptul ca gasesc antrenamente de scurta durata, 15’. Imi place ca pot sa fac in fiecare zi ceva nou, nu ma plictisesc si in acelasi timp nu dureaza foarte mult, pot sa fac si in pauza de masa. Si in doua luni, am slabit aproape 5 kg.”

Sasa

“Au fost foarte bine structurate aceste clase, in asa fel incat sa avem posibilitatea de a accesa atat cei mari, cat si cei mici. Aceste clase nu m-au facut sa ma simt acasa, ci din contra, m-am simtit ca la sala de sport pentru ca au fost foarte bine realizate si am avut parte de tot ajutorul.”

Dana

“Exercitiile sunt facubile. In prima faza poti sa le faci fara sa te rusinezi ca nu-ti ies, dupaia o sa vezi de la o sedinta la alta ca iti imbunatatesti performantele. Poti sa faci miscare chiar si fara sa iesi din casa si poti sa economisesti si foarte mult timp in felul asta.”